KORT OM MIG

 


Är 40 år och bor strax söder om Stockholm. Har alltid haft ett stort intresse för djur och växte upp mer eller mindre bland hästar och hundar.

Min vision med mitt företag är att förbättra och förenkla vardagen för mina kunder, genom att föra vidare den kunskap jag har förvärvat genom åren.

Jag var anställd som dog walker när jag bestämde mig för att satsa på min dröm och starta eget, då det alltid har varit en önskan för mig att få jobba med hundar på heltid.

Jag har idag en hund som heter Leo. Han är en rescue från Iran som kom till mig när han var drygt ett år. Han har haft en väldigt tuff start i livet då han har blivit slagen och haft alltför många negativa erfarenheter av hundar han inte känner. Han hade stora stresspåslag och en väldigt hög osäkerhetsnivå. Men under de år som har gått har han utvecklats något enormt och är numera kanon med alla hundar han lär känna och även med de människor han får lära känna i sin egen takt. Men det har varit en väldigt lång resa och vi har fortfarande en bit kvar att vandra men genom att bedriva den här verksamheten ser jag det som ett fantastiskt tillfälle att fortsätta hans rehabilitering till en tryggare hund, i alla miljöer. Han är min största utmaning och min bästa läromästare.


Lisa


En liten sammanfattning

  • Är mycket van vid att hantera hundar i grupp
  • Har jobbat mycket med olika stressbeteenden
  • Har gått på många olika kurser och fått mycket kunskap som jag kan applicera och använda i min verksamhet
  • Har förståelse för och kunskap om, att varje hund är en egen individ och att raskarakteristiska drag måste tas med i beräkningen och visas förståelse för, men även stimuleras på rätt sätt.
  • Ser ständigt till att lära mig mer inom hund