— Kundreferenser —

Anna

Max, Irish Soft Coated Wheaten Terrier

"Vi anlitar Tassar i Fokus för vår Max vilket är den perfekta lösningen för oss. Max får både motion, mental stimulans, sällskap av andra hundar och tydligt men mjukt ledarskap av Lisa. Max har fått ett bättre självförtroende och har lättare vid hundmöten sedan han började. Lisa har en fantastisk energi och hennes intresse och kunskap för hundar lyser igenom i allt hon gör. Hunden är alltid i fokus men hon är även lyhörd för oss som ägare och våra behov. Som matte till Max kan jag följa dagens promenad och aktiviteter och känner mig delaktig och trygg. Lisas erfarenhet och engagemang innebär att jag vet att Max har det bra på dagen och bättre betyg går inte att ge"

Ronja

Frankie, Caanan Dog

Sedan första promenaden har Lisa visat stort engagemang för Frankie och hans specifika beteenden och humör. Vi har lite av en problemvovve som är rädd för det mesta: andra hundar, höga ljud, främmande människor och mycket mer.
Lisa hanterar Frankie helt utifrån hans behov och vi har sett en tydlig förbättring och en mycket gladare hund sen dag ett. Vi får ofta tips på konkret träning som vi själva kan utöva och det märks att Lisa inte bara rastar Frankie, utan att hon faktiskt jobbar med honom under varje promenad.
All kommunikation är väldigt smidig och vi får uppdateringar med bilder från varje tillfälle.
Jag skulle absolut rekommendera Lisa till alla hundägare, även er med lite mer känsliga hundar. Dels att få komma ut med någon som vet hur de ska hanteras, men också jobba aktivt och ha lite träningstillfällen för en generellt gladare hund - och husse/matte!

Michaela

Mojjen, Cocker Spaniel/Japansk Spets

"Lisa gör underverk för Mojjen på dagarna. Trots att han är över 15 år stimulerar hon honom utifrån hans förutsättningar och han får jobba extra med näsa och hjärna under promenaderna eftersom hans fysik inte längre är på topp. Vi får daglig feedback genom text, bild och film och kan följa gängets promenad via Tractive. Vi är supernöjda och kan verkligen rekommendera Tassar i Fokus."

Sandra

Zingo & Freddie, Welsh Corgi Cardigan

Lisa har varit helt fantastisk med våra två corgis! Pålitlig, kommunikativ och trygg i sitt sätt att hantera hundarna. Efter varje promenad har vi fått lite feedback och massvis med vackra bilder från promenaderna. Vår ena hund drog väldigt mycket men efter träning med Lisa och coachning för oss är det en enorm skillnad! :)

Malin

Cvok, Slovensky Kopov

"Cvok är nöjd och glad efter en dag med Lisa och de andra hundkompisarna. Jag kan varmt rekommendera Lisa och Tassar i Fokus eftersom jag känner mig trygg när Lisa rastar vår hund Cvok"