KUNDREFERENSER


Anna

Max, Irish Soft Coated Wheaten Terrier

"Vi anlitar Tassar i Fokus för vår Max vilket är den perfekta lösningen för oss. Max får både motion, mental stimulans, sällskap av andra hundar och tydligt men mjukt ledarskap av Lisa. Max har fått ett bättre självförtroende och har lättare vid hundmöten sedan han började. Lisa har en fantastisk energi och hennes intresse och kunskap för hundar lyser igenom i allt hon gör. Hunden är alltid i fokus men hon är även lyhörd för oss som ägare och våra behov. Som matte till Max kan jag följa dagens promenad och aktiviteter och känner mig delaktig och trygg. Lisas erfarenhet och engagemang innebär att jag vet att Max har det bra på dagen och bättre betyg går inte att ge"

Ronja

Frankie, Caanan Dog

Sedan första promenaden har Lisa visat stort engagemang för Frankie och hans specifika beteenden och humör. Vi har lite av en problemvovve som är rädd för det mesta: andra hundar, höga ljud, främmande människor och mycket mer.
Lisa hanterar Frankie helt utifrån hans behov och vi har sett en tydlig förbättring och en mycket gladare hund sen dag ett. Vi får ofta tips på konkret träning som vi själva kan utöva och det märks att Lisa inte bara rastar Frankie, utan att hon faktiskt jobbar med honom under varje promenad.
All kommunikation är väldigt smidig och vi får uppdateringar med bilder från varje tillfälle.
Jag skulle absolut rekommendera Lisa till alla hundägare, även er med lite mer känsliga hundar. Dels att få komma ut med någon som vet hur de ska hanteras, men också jobba aktivt och ha lite träningstillfällen för en generellt gladare hund - och husse/matte!

Michaela

Mojjen, Cocker Spaniel/Japansk Spets

"Lisa gör underverk för Mojjen på dagarna. Trots att han är över 15 år stimulerar hon honom utifrån hans förutsättningar och han får jobba extra med näsa och hjärna under promenaderna eftersom hans fysik inte längre är på topp. Vi får daglig feedback genom text, bild och film och kan följa gängets promenad via Tractive. Vi är supernöjda och kan verkligen rekommendera Tassar i Fokus."

Jimmy

Tom & Cherrie, American Hairless Terriers

"Lisa "Tassar i fokus" har fantastiskt kontakt med mina fyrbenta vänner. Mina två hundar är alltid trötta efter de uppgifter och utmaningar de ställs inför och det räcker med att jag nämner Lisas namn för att de ska reagera med viftande svansar. Sedan kontakten med Tassar i fokus har mina hundar fått utvecklats och även vi ägare har fått lära oss en del.
Dessutom är återkopplingen om de aktiviteter hundarna är med om fantastisk och väldigt fina bilder skickas varje gång de varit ute. Det är roligt att se hur mina hundar plötsligt kan göra de mest oväntade saker när de är med Tassar i fokus.
Prisbilden är rimlig och kommunikationen fungerar väldigt bra." 

Sandra

Zingo & Freddie, Welsh Corgi Cardigan

"Lisa har varit helt fantastisk med våra två corgis! Pålitlig, kommunikativ och trygg i sitt sätt att hantera hundarna. Efter varje promenad har vi fått lite feedback och massvis med vackra bilder från promenaderna. Vår ena hund drog väldigt mycket men efter träning med Lisa och coachning för oss är det en enorm skillnad! :)"


Sebastian

Jack, Welsh Corgi Cardigan

"Jag och min corgi Jack har kört många privatträningar med Lisa och vi är supernöjda. Fokus har legat på att jag som hundägare (för första gången) ska lära mig hur man ska bete sig i olika situationer för att lära in rätt beteende hos hunden och i slutändan få en så stressfri vardag som möjligt. Utöver det, givetvis mycket kul och Jack hoppar av glädje varje gång han ser Lisa 🙏🏻 "