FULLT FOKUS - KONTAKT & KOPPELGÅENDE

För hundar i alla åldrar

För tillfället är inga nya kursdatum inplanerade men tveka inte att skicka in en intresseanmälan! Vid tillräckligt många anmälningar så kommer en kurs att planeras inom kort och du blir kontaktad via mailen.  

Har din hund bråttom fram för att undersöka världen när ni är ute på promenad? Känns det ibland som att din hund är ute och går med dig istället för tvärtom?

Då är det här kursen för er!

Det är inte alltid lätt som hundägare att få kontakt med sin hund när man är ute då man måste konkurrera med allt spännande som finns där; dofter, ljud och massor att titta på. På den här kursen kommer vi att gå igenom olika övningar för att förstärka kontakten, öka följsamheten och visa hunden att det lönar sig att gå tillsammans på promenaden!

Första tillfället är en teoretisk genomgång för att ni som ägare ska få en större insikt och förståelse till varför hunden reagerar som den gör och vad man kan göra för att på bästa sätt ge hunden de rätta förutsättningarna för att inte behöva reagera vid hundmöten. Vid detta första tillfälle får hundarna stanna hemma och ni som ägare kan ta in informationen som ges i lugn och ro utan att behöva tänka på er hunds behov.

Övriga tillfällen är praktik med hund.

Givetvis tränar vi bara med belöningar för att på allra bästa sätt visa vår hund hur roligt det är att träna och göra saker tillsammans med sin ägare!

 


Första tillfället (teori) är inomhus. . Övriga praktiska tillfällen är vi utomhus.