— Villkor och regler —

Anmälan till samtliga kurser och privatträningar sker via formuläret på hemsidan eller via mail till info@tassarifokus.se (märk mejlet med kursens namn samt dess startdatum). 
Finns inget startdatum för de kurser du vill gå kan du skicka in en intresseanmälan.

Vi har ett maxantal deltagare per kurs (om inte annat anges). Detta är för att varje deltagare ska få den tid de behöver och chansen att kunna ställa alla frågor de vill ställa. 

Alla våra kurser betalas med swish (0736710700) inför första kurstillfället eller faktura (fakturaavgift tillkommer) som skickas ut i samband med kursen-


Anmälan är bindande. Utebliven deltagare debiteras hela kostnaden om inte avbokning skett senast en vecka innan kursstart (då debiteras 20% av kostnaden som utgör den administrativa avgiften). Vid sjukdom återfås halva kurskostnaden vid uppvisande av läkar- eller veterinärintyg.

För samtliga kurser gäller priset max två personer per hund. Vill fler i familjen delta går de som observatörer (se nedan).

Det går bra att komma själv utan hund och vara observatör. Är ni fler i familjen som vill delta går max två personer i familjen med hunden och betalar ordinarie kurspris. Resterande familjemedlemmar går som observatörer. Kostnaden är 50% rabatt av ordinarie kurspris per observatör/familjemedlem. Barn under 10 år går gratis.

Löptikar får inte deltaga på våra kurser. Avbokning sker enligt ovan.
Mejla oss om du har frågor och funderingar kring din hunds löpperioder.

Hundarna får gärna hälsa på varandra och leka men inte under kurstid. Alla hundar ska vara kopplade om inte annat meddelas av kursledaren under kursen. Fullt hundägaransvar gäller!